Potreba novej stratégie poľnohospodárskej výroby. - Hutník, Félix
Výkony poľnohospodárskych podnikov na Slovensku v r. 1991. Odraz zmien v dopyte po potravinách v "nadvýrobe" poľnohospodárskych surovín. Pokles nepoľnohospodárskej činnosti. Perspektívnosť finalizácie vlastných produktov s ich priamym predajom. Zmeny výrobných nákladov výrobcov poľnohospodárskych surovín. Zásady novej stratégie výroby zodpovedajúcej diferencovaným výrobno-ekonomickým podmienkam.