Prístupy k privatizácii v poľnohospodárstve. - Ižáková, Viera
Špecifiká transformácie v poľnohospodárstve dané najmä družstevným vlastníctvom. Možné riešenia vlastníckych vzťahov. Štátne podniky hospodáriace na pôde. Družstvá pôvodných vlastníkov, resp. družstvá založené na princípoch podielnickeho vlastníctva. Privatizácia formou akciovej spoločnosti. Postupný predaj ekonomickým prenájmom. Roľnícke družstvá a úskalia ich transformácie.