Štrukturálne zmeny v poľnohospodárstve nových zemí SRN. - Jannermann, G.
Súčasný stav prispôsobovania sa poľnohospodárstva bývalej NDR poľnohospodárstvu SRN. Štruktúra poľnohospodárskych podnikov v nových spolkových krajinách z hľadiska vlastníckych foriem. Predpokladané posuny v štruktúre typov podnikov. Výrobná orientácia podnikov. Zamestnanosť a ekonomická stabilita poľnohospodárskych podnikov. Obmedzovanie nepoľnohospodárskej činnosti. Podnikateľská činnosť a ekologické problémy.