Ameryka a Japonia. Rozne przeslanki polityki przemyslowej. - Wiszniewski, W.
Japonský pohľad na vývoj sveta. Americké hodnotenie - príčinu problémov treba podľa Prestowitza hľadať v americkom obchodnom deficite s Japonskom. Rozdiely medzi americkou a japonskou kultúrou. Potreba porozumenia medzi Američanmi a Japoncami. Potreba pragmatizmu na oboch stranách.