Dinamika i struktura na promišlenostta - alternativna ocenka. - Minasjan, G.
Analýza dynamiky priemyselnej výroby na základe informácie o výrobe priemyselných produktov v naturálnych ukazovateľoch podľa štatistickej ročenky. Skúmanie problému do akej miery sa ukazovatele môžu použiť pri hodnotení dynamiky agregátov. Prezentácia alternatívneho spôsobu hodnotenia dynamiky priemyselných odvetví.