Instrumentacja i instytucjonalizacja polityki przemyslowej w Polsce. - Jedraszczyk, A.
Črty a zložky priemyselnej politiky. Mechanizmus a systematika nástrojov. Špecifické poľské podmienky. Náčrt inštitucionálnych koncepcií. Úloha generálneho komisariátu priemyslu. Hlavné prvky nástrojov priemyselnej politiky. Konkrétne návrhy a závery.