Rynek i polityka przemyslowa a efektywnosc przemyslu. - Jakóbik, W.
Fakty a tendencie charakterizujúce poľskú ekonomiku 90. rokov. Autor skúma, či tunajší trh je schopný premeniť štruktúru priemyslu. Trh, jeho úlohy a problémy. Rozvoj kapitálového trhu a bankové služby. Priemyselná politika. Jej tri varianty.