Agroturistika - pojem zatiaľ neznámy. - Baláž, Vladimír
Pod pojmom "agroturistika" sa rozumie ubytovanie na roľníckych usadlostiach. Genéza tejto formy cestovného ruchu. Vymedzenie postavenia agroturistiky ako segmentu trhu cestovného ruchu. Príklad Rakúska. Význam agroturistiky pre poľnohospodárstvo.