Gigant s trojzubcem. Club Méditerranée na našem prahu. - Major, J.
Jednou z najvýznamnejších a najväčších cestovných kancelárií medzinárodného významu je francúzsky Club Méditerranée. Stručná história Clubu. Popis činnosti a úspechov Clubu. Záujem Clubu Med o Československo.