Leto pre každého - Kuček, M.
Cestovný ruch dnes zamestnáva vo svete 110 miliónov ľudí. Finančný zisk by mal v r. 2000 predstavovať okolo 527 miliárd dolárov. Dlhodobý trend k individuálnym poznávacím cestám, k zbližovaniu s prírodou, k čomu má Slovensko výborné predpoklady. Rozhodujúcimi sú však stále služby hotelov, špecializovaných zariadení cestovného ruchu. Prehľad o tom, čo pripravili slovenské hotely a zariadenia pre rozvoj cestovného ruchu.