Rozbor cenových vlivů v roce 1991 na zemědělství. - Brabenec, Vladimír
Vplyv liberalizácie a odbúravania dotácií na maloobchodné ceny na poľnohospodárske podniky v januári až auguste 1991. Vývoj nákupných cien poľnohospodárskych produktov a odbytu z hľadiska výstupov z poľnohospodárstva. Vývoj indexov cien výrobnej sféry, ktorá produkuje vstupy do poľnohospodárstva. Vývoj malooobchodných cien a životných nákladov obyvateľstva v roku 1991. Krátkodobá predpoveď poľnohospodárskej výroby a spotreby.