<La> "nature de la firme" et la théorie des couts de transaction. 2. - Gillis, X.de
Diskusie v tridsiatych rokoch o povahe firmy - Robinson a Casson. Koordinácia a obchodné náklady - Coasova správa. Kritika na adresu Coasovej analýzy. Predlžovanie tejto analýzy: koordinácia, neisté životné prostredie a nedokonalé informácie. (Revue francaise d'économie 1987, zv.II., č.1).