<Le> renseignement commercial. - Guyot, N.
Obchodné informácie predstavujú prvé ohnivko finančnej bezpečnosti podniku. Zhromažďovanie oficiálnych informácií. Ľudský faktor v informáciách. Príloha: niekoľko kľúčových údajov o vývoji informácií. Tradicionalisti, informačné strediská a miešané spoločnosti. Produkty informácií. (Option Finance 1991, č.180).