Regionálny marketing. - Viestová, Kristína
Pojmy regionálny marketing, city-marketing a komunálny marketing. Ich ciele. Tvorba cieľov. Realizácia regionálneho, komunálneho a city-marketingu. Image regiónu, mesta, obce, centra mesta. Tvorba image.