Soutěž o veřejné zakázky. - Tomšů, J.
Nevyhnutnosť zavedenia konkurencie pri uzatváraní kontraktov na verejné zákazky financované z verejných prostriedkov. Postupné budovanie systému súťažného zadávania verejných zákaziek. Informácia o pripravovanom zákone o zadávaní verejných zákaziek formou voľnej súťaže, o zásadách pripravovaného zákona. Využívanie skúseností vyspelých krajín. Ďalšie náležitosti dobudovania funkčného systému súťažného zadávania verejných zákaziek.