Telefonický marketing.
Ukážky z poradenského listu pre úspešnú telekomunikáciu (Telefonmarketing Praxis) sa budú v Praktickej škole marketingu uverejňovať pravideľne. Prvá ukážka sa týka optimalizácie nasadenia externej služby prostredníctvom telefonického marketingu.