Veblen effects and their impact on the new European Community and some of their trading partners.
Výskum dopadu vzájomnej závislosti spotrebiteľských trhov v krajinách ES na správanie sa spotrebiteľov. Účinky zmien a posunov v potenciálnom vkuse zákazníka. Odhad systému dopytu zahrňujúci tieto "Veblenove efekty" v siedmich krajinách ES v porovnaní s odhadom dopytu vo vybraných krajinách mimo ES. Elasticita miery substitúcie výrobkov medzi krajinami ES.