Versuchen wir es mit Jugend-Sponsoring. Markt-Bearbeitung in ehemaligen RGW-Ländern. - Strothmann, K.-H
Sociálne problémy mládeže vo východnom Nemecku a možnosti marketingu pri ich riešení. Sponzoring ako nástroj marketingu - sociálny, športový, kultúrny sponzoring. Sponzorské aktivity podnikov. Sponzorovanie fan klubov ako cesty k aktívnemu športu. Možnosti sociálnej sebarealizácie v kluboch.