Steuerlich linearisiertes Leasing. Kalkulation und Steuerparadoxon. - Buhl, H.U
Kalkulácia leasingových zmlúv s nekonštantnými splátkami pomocou daňovej linearizácie z hľadiska účastníkov leasingu. Korektná kalkulácia a optimalizácia leasingových zmlúv. Analýza účinkov daní z hodnoty Cash-Flow na účastníkov leasingu a štátnu pokladňu. Výpočet pohyblivej úrokovej sadzby. Optimálne posuny platieb pri ľubovoľnej úrokovej a daňovej sadzbe účastníkov leasingu. Posuny platieb z hľadiska štátnej pokladne. Daňové paradoxy pri linearizácii leasingu.