Handel zagraniczny w 1991 r. - przyczyny i skutki gorszych wyników. - Barteczko, K.
Poľský vývoz v r. 1991. Vývoz a dovoz nabehli na priaznivý trend začatý v r. 1982. Nepriaznivé ekonomické ukazovatele svedčia o tom, že poľské hospodárstvo má straty, že nie je schopné konkurencie. Výsledky analýzy za r. 1991. Veľmi kladný vplyv malo oživenie spotrebného dopytu. Hlavnou príčinou ekonomického poklesu v r. 1991 bol nadmerný dovoz.