Hongkong. Přítomnost a budoucnost. - Poxonová, E.
Hongkong, donedávna symbol "nekvality" si vybojoval na svetových trhoch povesť solídneho a dynamického partnera. Hongkong je dnes najväčším kontejnerovým prekladiskom na svete a najväčšou zónou voľného obchodu. Ročné prírastky HNP dosahujú 12-14 perc. Rozhovor s predstaviteľmi obchodnej a investičnej spoločnosti Acetiam Investment Co., Ltd. Evou Poxonovou a majiteľom firmy Dominicom Lau.