Japan-China trade: perfomance and prospects. - Platte, E.
Čínsko-japonský obchod v globálnej perspektíve a význam ich bilaterálnych vzájomných vzťahov. Teritoriálna a komoditná štruktúra ich zahraničného obchodu v r. 1975-1985 - obchodná bilancia. Perspektívy bilaterálneho obchodu Číny a Japonska.