<La> zone de libre-échange nord-américaine: quels enjeux? - Antoine, M.
Čo je oblasť voľnej výmeny? Príklady: USA, Kanada a Mexiko. USA a voľná výmena. Ekonomická stávka. Politická stávka. Stávka vnútornej a medzinárodnej politiky. Kultúrna stávka. Mexická iniciatíva. USA: imigrácia a životné prostredie. (Frontieres 1992, č. 3).