<The> limits of trade policy reform in developing countries. - Rodrik, Dani
Obchod a ekonomický rozvoj ako častý predmet výskumov vývoja rozvojových krajín. Nové črty v obchodných politikách rozvojových krajín v poslednej dekáde. Prehľad o reformách obchodných politík vo vybraných rozvojových krajinách v poslednej dekáde. Väzby medzi obchodnou politikou a makroekonomickou nestabilitou.