Jaká bude Hospodářská komora? - Bureš, V.
Podľa zákonov ČNR a SNR vznikajú republikové hospodárske komory, ktoré v budúcnosti prevezmú funkcie Československej obchodnej a priemyselnej komory (ČSOPK). Odpoveď na otázky, v čom sa bude líšiť republiková hospodárska komora od ČSOPK, čo bude predmetom činnosti hospodárskej komory, ktoré bezplatné služby poskytovať, čo poskytne komora podnikateľom a živnostníkom v oblasti informatiky, v poradenstve, pri výchove k podnikateľskej etike atď.