Allocation internationale de l'épargne et rôle du systéme financier.
Existuje problém medzinárodnej pomoci úspor? Hlboké zmeny v rozdeľovaní úspor za posledných 20 rokov. Nedostatok živelných transferov mimo oblasti OECD. Hrá finančný systém korektne svoju úlohu? Explózia finančných trhov. (Coomissariat général du Plan, Rapport "Epargner, investir, croitre", jún 1991).