Kdo (a kdy) uhradí čs. pohledávky? - Marták, Ľ.
Nezaplatené dodávky čs. podnikov do bývalého ZSSR predstavujú asi 600 mil. USD. Predstavujú jeden z hlavných zdrojov platobnej neschopnosti čs. podnikov a determinujú ďalšie vzťahy so SNŠ. Odpovede na otázky akým spôsobomn dôjde k uhradeniu dlžnej čiastky, aký je súčasný stav splácania a akú úlohu majú samotné podniky pri vymáhaní nezaplatených dodávok.