Kojima's theory of Japanese foreign direct investment revisited. - Buckley, P.J
Podstata Kojimovej teórie priamych zahraničných investícií v protiklade s teóriou internacionalizácie trhu a konkurenčným správaním sa monopolných podnikov. Interakcia medzi rozhodovaním o internacionalizácii a štruktúrou trhu. Príklad Japonska.