Důsledky rozšíření vnitřní směnitelnosti. Devizové aspekty podnikání. 2. - Žák, L.
Súčasťou princípu vnútornej konvertibility čs. meny je aj regulácia kapitálových platieb do zahraničia, uskutočňovaných devízovými tuzemcami bez ohľadu na ich právne postavenie. Dopady rozšírenej konvertibility na podnikateľské subjekty. Devízové vplyvy na podnikanie.