<La> coordination internationale des politiques monétaires: une évaluation difficile. - Bordes, Ch
Zahraničná menová politika a vnútorná ekonomika. Príklady mnohonárodného modelového simulovania. Rozsah a limity koordinácie. Aplikovaná štúdia koordinácie. Prekážky koordinácie. Ich rozbor. (Revue d'économie politique 1991, č.37).