Liberalizace přístupu k devizám. Devizové aspekty podnikání. 1. - Žák, L.
Pri zabezpečovaní hladkého priebehu finančného styku so zahraničím je nevyhnutné dosiahnuť rovné postavenie podnikateľov pri získavaní devízových prostriedkov. Aktuálnosť novely devízového zákona č. 528/1990 Zb. Konkrétne zmeny pre podnikateľov. Podnikatelia, na ktorých sa nevzťahuje liberalizovaný prístup k devízovým prostriedkom. Rozšírenie vnútornej zameniteľnosti.