Delayed recovery of the world economy. - Grosser, G.
Predlžuje sa oslabenie svetovej ekonomiky, ktoré sa začalo v jeseni 1990. Expanzívne sily v Japonsku a Nemecku sa postupne znižovali v minulom roku. Počiatočné oživenie v USA začína znova prechádzať do recesie. Otázky okolo predpokladaného oživovania svetovej ekonomiky v svetle týchto skutočností. Predpovede v sfére menovej politiky. Ekonomické ukazovatele vyspelých štátov za obdobie 1981-1992 a index svetových cien HWWA pre suroviny za r. 1990-1992.