Trade liberalisation with imperfect competition. <The> large and small of it. - Nguyen, T.T
Model svetového obchodu pri existencii nedokonalo konkurenčných priemyselných odvetví vo vybraných krajinách, použiteľný na hodnotenie návrhov na liberalizáciu obchodu. Objem globálnych ziskov a liberalizácie multilaterálneho obchodu pre veľké a malé krajiny. Štruktúra dopytu a výroby vybraných odvetví. Konkurenčné a nekonkurenčné odvetvia. Opatrenia na ovládnutie trhu a dovozu.