Polityka gospodarcza Polski a stowarzyszenie ze wspólnotami. - Sadowski, Z.
Účelnosť snáh o vstup Poľska do EHS. Problémy a prekážky, ktoré treba prekonať. Predpoklady hospodárskej politiky. Význam súčasného ekonomického poklesu. Politika jeho prekonávania. Zanechať tlmenie štátnych podnikov. Štrukturálna politika. Klady a zápory pridružovania Poľska k ES.