L'activité de la Caisse centrale de coopération économique.
O činnosti francúzskej špeciálnej finančnej inštitúcie CCCE dotovanej štátnou sumou 1 mld fr. od jej založenia v r. 1941. Zaoberá sa zahraničnou pomocou pre rozvoj. Jej vznik a vývoj. Jej záväzky v zahraničí. Rozsah a modality jej finančných intervencií. Rast intervencií v zámorských oblastiach DOM a TOM v r. 1990. Prioritné financovanie súkromného sektora. (Les Notes bleues 1991, č. 3).