K ochranným známkám. 3. - Marek, K.
Článok je venovaný právnym aspektom ochranných známok, osobitne niektorým otázkam súvisiacim s pripravovanou novelou zákona o ochranných známkach hlavne z hľadiska ich zlučiteľnosti s právnymi úpravami prijatými v krajinách ES.