K ochranným známkám. 1. - Marek, K.
Jedným z chránených práv zo skupiny priemyselných práv je právo k ochrannej známke. Radí sa medzi práva na označenie. Ochranná známka musí byť zapísaná v registri ochranných známok. Určenie hodnoty ochrannej známky a kritérií, ktoré by mala spĺnať dobrá ochranná známka. Dohody ČSFR o medzinárodnom zápise ochranných známok. Označenia, ktoré sú absolútne vylúčené zo zápisu. Charakteristika individuálnych a kolektívnych ochranných známok.