K ochranným známkám. 2. - Marek, K.
Právo k ochrannej známke patrí medzi významné práva podnikateľa. Zákon č. 174/1988 Zb., o ochranných známkach poskytuje ochranným známkam a ich majiteľom spoľahlivú ochranu. Ustanovenia o vzniku práv k ochrannej známke, o práve prednosti, o výlučnom práve majiteľa ochrannej známky označovať touto známkou výrobky, alebo služby, o prevoditeľnosti práva k ochrannej známke a o zrušení práva k ochrannej známke.