<La> transmission d'entreprises: outils et impact financier. - Coulomb, E.
O rozličných formách prevodu podniku - na osoby príbuzné, darovaním, dedičstvom, predajom a pod. Prevod podniku darovaním a jeho príprava. Prevod akcií, časti podniku a dedičstvom. Prevod predajom a jeho modality. Príloha: niekoľko definícií. Príklad prevodu dedičstvom. Porovnanie Francúzska, SRN a V. Británie. (Option finance 1992, č.202).