Právní pojmy pro podnikatele. - Nesnídal, Jiří
Uvedenie pojmov potrebných pre podnikateľov: klamlivá reklama, klamlivé označenie tovaru a služieb, vyvolanie nebezpečia zámeny, parazitovanie na povesti, podplácanie, zľahčovanie, porušenie obchodného tajomstva.