Právní pojmy pro podnikatele. - Nesnídal, Jiří
Vysvetlenie právnych pojmov potrebných pre podnikateľov: Hospodárska súťaž. Nedovolené obmedzovanie hospodárskej súťaže. Nekalá súťaž. Dobré mravy súťaže.