Vybavovanie sťažností. - Lužová, D.
Za jeden zo základných pilierov právneho štátu považuje právna teória nezávislé súdnictvo. Ústavný zákon meniaci hlavu Ústavy ČSFR venovanú súdom a nadväzujúci zákon o súdoch a sudcoch rámcovo upravuje aj otázky vybavovania sťažností na postup súdov. Rozhovor o tejto otázke s JUDr. D. Lužovou z Ministerstva spravodlivosti SR.