K podnikateli na dohodu? Pracovní právo. - Jouza, L.
Zamestnanci nemusia u podnikateľa pracovať len v hlavnom pracovnom pomere. Môžu s ním uzatvoriť i vedľajší pracovný pomer. Charakteristika dohody o pracovnej činnosti a dohody o vykonaní práce.