Pracovní právo. - Jouza, L.
Prevedenie pracovníka na inú prácu z dôvodov nevyhnutnej potreby bolo vypustené zo zákonníka práce, pretože je v rozpore s Listinou základných práv a slobôd. Postup, ktorý sa uplatňuje v prípade nevyhnutnosti prevedenia na inú prácu v súčasnosti. Charakteristika nových spôsobov ukončenia pracovného pomeru.