Práva a nároky při reorganizaci a v nezaměstnanosti. - Jouza, L.
Reorganizácia a organizačné zmeny: Zmena pracovnej zmluvy. Rekvalifikácia. Výpoveď z pracovného pomeru. Ochrana pracovníkov. Privatizácia a pracovnoprávne vzťahy. Komu nemožno dať výpoveď. Po výpovedi bez práce. Ako pomôžu odbory. Povinnosti zamestnávateľa pri skončení pracovného pomeru. Hmotné zabezpečenie v nezamestnanosti.