O obecnom zriadení. - Hutta, V.
Od 1. júla 1992 nadobudla účinnosť novela zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení. Jej obsahom sú potrebné korekcie fungovania verejnej správy a zároveň sa ňou naprávajú niektoré nezrovnalosti vo vzťahu k Zákonníku práce a zohľadňujú niektoré predpisy prijaté po účinnosti zákona o obecnom zriadení.