O obecnom zriadení. - Hutta, V.
Druhá časť príspevku o novele zákona o obecnom zriadení. Výklad ďalších zmien, ktoré sú obsahom novely: úprava zastupovania starostu, voľba nového starostu, úprava pravidiel zriaďovania spoločného obecného úradu, úprava konštituovania hlavného kontrolóra, zosúladenie združovania obcí, upresnenie vzdania sa mandátu a odmeňovania uvoľneného starostu, presun niektorých kompetencií.