Orgán štátnej správy a jeho kompetencia. - Tóthová, K.
Pojem orgánu štátnej správy. Rozdiel medzi orgánom štátnej správy a správnym orgánom. Kompetencia orgánov štátnej správy (vymedzenie okruhu štátnych vecí, v ktorých má byť orgán činný).