Žijí mezi námi. Pohled na "Zákon o Američanech se zdravotním postižením". - Kružík, L.
Pohľad na spôsob riešenia otázky vytvárania podmienok pre plnšie zapojenie zdravotne postihnutých občanov do života spoločnosti v USA. Charakteristika Zákona o Američanoch zdravotne postihnutých (prijatého v r. 1990). Zamestnávanie zdravotne postihnutých. Dopravné a iné služby. Povinnosti štátnych orgánov.