Producing managers right the first time. - Dorsky, L.R
Výsledky prieskumu ukazujú nedostatky v príprave manažérskych kádrov na vysokých ekonomických školách, pokiaľ ide o disciplínu akosti. Odpovede vedenia 68 vysokých škôl (business schools) dokladajú značnú absenciu výuky disciplíny akosti ako celku, ako aj jej integrácie do jednotlivých odborných predmetov. Podrobný rozbor odpovedí na otázky dotazníka a ich tabuľkový súhrn. Riešenie stavu vyžaduje spoluprácu so združeniami odborníkov a podnikateľskými skupinami pri tvorbe osnov.